Valitse sivu

Kaurabrownies

Brownie-taikina:
175 g voita
120 g tummaa suklaata
2 3/4 dl sokeria
1/4 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
Sulata voi kattilassa.
Siirrä kattila liedeltä ja lisää suklaapalat.
Sekoittele, kunnes suklaa on kokonaan sulanut.
Lisää yksitellen loput ainekset.
Vuoraa reunallinen uunivuoka (noin 17x30cm) leivinpaperilla.
Kaada taikina vuoan päälle.
Esipaista brownie taikinaa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

 

Valmista paiston aikana Kaurakuorrute:
125 g voita
1 1/2 dl fariinisokeria
1/2 tl suolaa
3 1/2 dl Tuohino kaurahiutaleita
Sulata voi kattilassa.
Sekoita voisulan joukkoon loput ainekset.
Sekoita hyvin.
Nosta esipaistettu browniepohja uunista ja levitä kauraseos pohjan päälle.
Jatka paistamista 8-10 minuuttia.
Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin viilentymään.
Leikkaa kylmänä annospaloiksi, pysyy paremmin kasassa.